perjantai 12. lokakuuta 2012

Täällä kaikki hyvin, tai niin ainakin kuvittelen. Ei ainakaan ole esiintynyt kipua tai verta.

Viikolla oli myös eka neuvola, mutta sydänääniä ei kuunneltu, koska neuvolatädin mukaan heidän laitteensa on niin huono että sillä ei hyvin ääniä saa vielä tässävaiheessa kuuluviin, eikä hän halunnut aiheuttaa minulle paniikkikohtausta, jos kävisi niin että ääniä ei nyt saada kuuluuviin. Hän sit halusi varata mulle uuden ajan vain sydänäänien kuuntelulle, parin viikon päähän. Joten siihen saakka sitten taas odotellaan.

Oon ihan yllättynyt kuinka rauhallinen fiilis mulla on tällähetkellä. Hieman mietityttää oireiden puuttuminen, mutta ehkä vain pitäisi olla tyytyväinen kun voi hyvin.

:)

3 kommenttia:

 1. Koska sulla on laskettu aika? :) Ole vaan tyytyväinen hyvään oloosi ja yritä pitää mieli positiivisena ja luottvaisena (vaikka se vaatisi sitten jotain extraultria tai sydänäänten kuunteluja).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tietoo se olis 17.5 mutta veikkaanpa että se tulee siitä voelä muuttumaan. Omat fiilikset muuttuu päivittäin. Toisinaan otan kaikki rauhallisesti ja uskon että kaikki sujuu äärimmäisen hyvin. Ja sitten päähän ilmaantuu kaikenmaailman kauhuskenaarioita. Jännää!

   Poista
 2. Täällä yksi oireeton!
  Olin alkuraskauden aika hysteerinen sen takia, ettei mitään raskauteen viittaavia oireita ollut. Rinnat kipeytyivät silloin tällöin yöksi. Siinä plussauksen tienoilla oli menkkamaisia kipuja ja viiltoja alavatsalla, mutta nekin siitä pikku hiljaa rauhoittuivat. Kävin vielä viikolla 11 ylim. ultrassa ihan vain tarkastuttamassa, että kaikki ok. Seuraavalla viikolla niskaturvotusultrassa alkoi pahimmat pelot vasta hälvetä. :)

  VastaaPoista