sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tänään kaupassa ollessani päätin että teen nyt sit kuitenkin rtestin, vaikka aluksi ajattelin että en tee. Marssin hyllylle, jossa kuvittelin olevan testejä, mutta kuinka ollakkaan eipä testejä näkynyt missään.  Olin kuitenkin niin laiskalla päällä etten lähtenyt toiseen kauppaan tai apteekkiin testia hakemaan, joten sen tekeminen jäi sitten ainakin tältä päivältä.

Vatsa on ollut kyllä nyt siihen malliin kipeä, jotta voisi kuvitella kuukautisten alkavankin jo tässä piakkoin. Maanantaina nyt kuitenkaan tuskin kannattaa soittaa polille ja kysyä ohjeita, testi täytyisi kuitenkin tehdä ennen soittoa.

Jos kuukautiset olisivat suvainneet alkaa silloin kuin niitten piti, oltaisiin jo pitkällä piikityksissä, nyt niitä en sitten ole vielä edes päässyt aloittamaan. hmph.

Mietin että täksi päiväksi pitää kyllä keksiä itselle jotain tekemistä, jotta saan ajatukset pois koko asiasta. Ostin siis kaupasta maalia, joten voin toteuttaa jo jonkin aikaa suunnitelmissa olleen sängynpäädyn maalauksen. Nyt pitäisi ottaa vain hiomapaperi esiin ja ruveta rikkomaan vanhaa maalinpintaa, jotta uuden maalin saisi vedettyä päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti