keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kotona ollessa on ihan liian paljon aikaa selailla netissä kaikenmaailman sivuja. Oon nyt tullut siihen tulokseen että minulta pitäisi estää netissä käynti päivisin.  Tai ainakin kaikenmaailman keskustelupalstat pitäisi sulkea päiväksi, niitä lukemalla ei saa itselleen kuin pahan mielen.

Lisäksi olen googlen avulla tehnyt itselleni vaikka mitä diagnooseja. Yhtäkään en todennäköisesti oikeasti sairasta. Jotenkin hassu tämä internetin ihmeellinen maailma. Mitenköhän sitä pärjäsi ennen ilman nettiä. Joutui menämään ihan lääkäriin saadakseen itselleen diagnoosin, yleensä oikean sellaisen.

Tiedostan kyllä mistä tämä surffailu johtuu, maanantaina on taas polille aika, huomaan itsestäni kun poli käynnit alkavat minulle realisoituu taas tieto että me todellakin yritämme tehdä lasta, yrittäminen on aika raskasta. Haluaisin palata siihen aikaan, kun aloimme suunnittelemaan että voisi olla lapsen aika, silloin emme yrittäneet ja asia ei pahemmin pyörinyt mielessä, paitsi silloin kun teki testiä, kun kuukautiset eivät olleet taaskaan alkaneet vähään aikaan. Se oli hyvää aikaa se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti