perjantai 11. marraskuuta 2011

:) päivää liian aikainen pistäminen ei haitannut yhtään.  Mitään vahinkoa ei siit tullut, paitsi toki rahallisesti, koska nyt joutui ostamaan yhden piikin lisää.  oli ihanaa kun lääkäri sanoi että erehdykset on inhimillisä, niitä sattuu kaikille.

muutenkin kaikki hyvin, 15 follia siellä köllötteli ja muutenkin kaikki oli hyvin. Nyt jännittäen odotellaan keskiviikkoa, kuinkahan siitä punktiosta oikeen selvitään. Hyvin varmaan. Kyllä se hieman pelottaa/jännittää, mutta toisaalta eiköhän minulla ole oikeus sitä hieman jännittääkin, kuitenkin nyt on eka kerta.

Orgalutran piikki aiheuttaa pienen ihoreaktion ja muutenkin se on jotenkin inhottava piikki, mutta onneksi on tuota repertuaaria mihin sen voi lykätä, saa otettua kunnon otteen tuosta mahamakkarasta, joten saa vähä helpommin sen siihen lykättyä.

Nyt voin hyvillä mielin ruveta viettämään viikonloppua, rentoutua. Sallin itselleni myös saunasiiderin, koska toivomus olisi tietenkin että ensiviikon jälkeen ei sellaista saisi nauttia ( itse kiellän).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti