keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Elämä on tällähetkellä pelkkää odottamista, odotan kuukautisia, odotan että tulen raskaaksi, odotan että kokisin oloni hyväksi, odotan työrintamalla tapahtuisi jotain hyvää/uutta.  Lisää odottamisen syitä löytyy vaikka millä mitalla.  Miksei asiat vaan voi tapahtua? miksi aina pitää odottaa? Raskaaksi on nyt yritetty tulla kaksi ja puoli vuotta, se on ihan hirvittävän pitkä aika minulle. Olen luonteeltani sellainen, että jos jotain haluan, haluan sen tapahtuvan mahdollisimman pian ja teen kaiken sen eteen että näin tapahtuu. Tämä kaksi ja puoli vuotta on opettanut minulle sen, että kaikkeen en vain voi vaikuttaa. Mutta pikkuhiljaa  tämä odottaminen rupee ottamaan nuppiin todenteolla.

Onneksi edes jotain tapahtuu, maanantain akupunktiosta oli hyötyä, eilen vatsa turposi ja tänään alkoi tiputtelu, joten eiköhän ne kuukautisetkin sieltä pian ala kunnolla.

EDIT: joopa joo, tiputtelu olikin sit ainoa mitä tuli.... Ei mussa mitään vikaa oo!!!!

5 kommenttia:

 1. Kylläpä kuulostaa tutulta! Jos jotain, niin tämä lapsettomuuskurimus on opettanut kärsivällisyyttä. Olisin vaan mieluummin sen oppini ottanut jossain vähemmän tärkeässä asiassa... Alkaako uusi IVF-kierros nyt alkavassa kierrossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sehän tässä vielä enemmän ottaakin pattiin kun ei ala. Vielä pitäisi odottaa seuraavatkin kuukautiset, ja näiden odottaminen on jo ollut aika tuskallista. Keskenmenon jälkeen pitää kuulemma olla välikierto, mä oisin ite ollut kyllä valmis jo nyt.

   ja siis PASsiin olis tarkotus mennä, jos vaan alkiot selviävät sulatuksesta.

   Poista
 2. Samoin, tosi tutulta kuulostaa! Olen myös todella kärsimätön. Valitettavasti ainoastaan tässä lapsettomuusasiassa olen nyt kokenut hieman kärsivällisyyden kasvua, mutta muilla osa-alueilla olen edelleenkin hetimullekaikki-meiningillä. Toki ihan satunnaista tämä mielenrauha tällä toisella osastolla.

  VastaaPoista
 3. Yksi kärsimätön ilmoittautuu. PP sanoi hyvin kaikki-mulle-heti-nyt. Entä jos mua ei huvita odottaa. Valitettavasti oikotietä onneen ei ole.

  VastaaPoista
 4. joo tosiaan tämä "kärsivällisyys" olisi ollut hienoa oppia jossain ihan muussa asiassa, kaikkeen ei todellakaan voi vaikuttaa itse!

  VastaaPoista