lauantai 9. kesäkuuta 2012

Torstaina tehty testi jäi pyörimään mieleeni, sain roskisplussan. Aamulla tehty testi näyttikin yhtäkkiä illalla plussaa. En edes tiedä mikä sai minut katsomaan testiä vielä myöhemmin. Koin asian hyvin kummalliseksi, koska tälläistä en ole aikasemmin kokenut.  Sain oikeastaan sydämentykytyksiä jännityksessä.  Tänään sitten tein uuden testin ja negatiivinenhän se oli, ja nyt tuohon testiin ei kyllä ole päivän aikana tullut mitään muutosta.

Tollainen testin tuloksen muuttuminen on kiusaamista. Miten se edes voi olla mahdollista.  Lailla pitäisi kieltää :D guugeli kerto että näin on kyllä käynyt muillekin. Joten en siis olekaan erikoistapaus. En vain itse ole kokenut moista aikaisemmin ja kokemuksen jälkeen  toivon että en enää koekkaan. Aiheuttaa vaan turhia tykytyksiä ja mielipahaa.

Ja joo tiedän että testiä ei saisi mennä kurkkimaan tietyn ajan jälkeen,

3 kommenttia:

  1. Olisipa ollut hieno yllätys jos olisitkin plussannut! Täytyy kyllä tunnustaa, että itsekin on tullut testejä roskiksesta kaivettua seuraavana päivänä ja kurkattua. Kai me kaikki sitä tehdään vaikkei saisikaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Sen takia kai ohjeissa lukee, että testiä ei saa katsoa enää myöhemmin, että se voi näyttää väärin!

    VastaaPoista
  3. no näimpä. kiitos tästä huomiosta.

    VastaaPoista