keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hmm, miten sen nyt oikein sanoisi. 

Ehkä ihmeet voivatkin tapahtua mulle. 

Tänään oltiin siis ultrassa ja kyllähän siellä jotain näkyi, mutta sitä ei osaa sanoa onko siellä oikeesti jotain elävää. Helpotus oli kuitekin saada selville se, että kohdun ulkoinen raskaus se ei ainakaan ole. 

Lääkärikin totesi että viimeisistä kuukaustisista tätä ei nyt oikeen voi laskea, ja varsinkin kun kiertoni ei ole millään tavalla säännöllinen. Kohdussa oleva juttu vastasi kokoa 4-5 viikkoa, tätä tarkempaa arvioo ei lääkäri pystynyt sanomaan. Eikä tosiaan nyt ole tiedossa se, onko se tähän hetkeen oikean kokoinen. Verikokeissa kävin, seuraavat verikokeet ovat keskiviikkona ja ultra torstaina, sen jälkeen olemme taas ehkä hieman viksumpia. Tai sitten emme. Melkoisen piinaava viikko siis edessä. Vaihteeksi.

14 kommenttia:

 1. Loistavaa! Pidetään näitä nyt hyvinä uutisina, vaikkakin tämä piinaava aika vielä pitää odottaa. Voi että, kyllä olisi niin hienoa.. <3

  VastaaPoista
 2. Voit uskoa, että olen rampannut blogissasi tänään kerran jos toisenkin ;) Onnea siitä, että kyseessä on mahdollinen raskaus ihan oikeassa paikassa. Ja todella paljon jaksamista tulevaan piinaviikkoon! Toivottavasti ensi viikolla täällä on lisää hyviä uutisia =)

  VastaaPoista
 3. Hyviä uutisia siis! Se on jo paljon, että on oikeassa paikassa kasvamassa...Ihme on todellakin tapahtunut :) Ensi viikkoa odotellessa.

  VastaaPoista
 4. Voi miten jännää teilläkin on. Onnea matkaan, ihan kaikkea mahdollista hyvää. <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun on kanssajännittäjiä, ei tarvitse yksinään jännittää <3

  VastaaPoista
 6. Todella jännittävää! :) Teillä on nyt varmasti todella monta myötäeläjää täällä blogistaniankin puolella. Ensi viikkoa odotellessa! :)

  VastaaPoista
 7. Hui miten jännää :)
  Kaikkea hyvää teille toivoen!

  VastaaPoista
 8. Onnea! Mulla olikin tuo viikonloppuinen postaus mennyt ihan ohi, mutta tämähän vaikuttaa ehdottoman mukavalta. :)

  VastaaPoista
 9. Itse olin vähän vastaavassa tilanteessa kuin sinä. Epäsäännöllinen kierto ja silloin tällöin olin testannut kunnes kp 60 päätin jälleen tehdä testin ja vahvaa plussaa se sitten näyttikin.
  Neuvolaan soitin ja sainkin heti ajan koska edellisistä kuukautisista laskettuna raskaus olisi ollut jo "melko pitkällä". Ultra-ajan sainkin melkein heti samasta syystä tuolloin ultra-aika oli noin rv10 kuukautisista laskettuna. Laskettuaika kuukautisista olisi ollut tämän vuoden marraskuussa.. itse arvelin tuolloin että todellisuus on noin kuukausi siitä eteenpäin joulukuussa, sillä testit olivat aiemmin näyttäneet negaa. Kaikki "synnyttäneet" ja minua siis viisaammat sanoivat että ei se laskettuaika voi niin paljoa siirtyä. Ja kun sitten ultrassa sain saman arvion kuin sinä, rv n. 4-5. Ei sydämen sykettä näkyvissä, vain se että raskaus on kohdun sisäinen. Kylläpä tuntui pahalta, itkin ja itkin monta päivää. Olin varma ettei se voinut olla "normaalia" kun kaikki olivat sanoneet että ei laskettuaika niin paljoa voi siirtyä. Ei aina pitäisi kuunnella "viisaampiaan".
  Seuraavassa ultrassa todellisella rv. 10, näkyikin jo ihan selvä ihmisen näköinen hahmo.
  Nyt on menossa 27+1.
  Että tsemppiä sinne piinaan..

  VastaaPoista
 10. niin ja lohdutuksen sananen, että itse olin ollut hienosti ilman alkoholia lähes puolivuotta, kunnes sitten päätin ottaa muutaman ja humalan puolellehan se meni, ja seuraavana päivänä tuon plussan sain testiin..

  VastaaPoista
 11. Loisto homma! Tämä kannustaa taas itseänikin eteenpäin!

  VastaaPoista
 12. Huh, sulla on kyllä tosiaan piinaavaa odotusta tiedossa ensi torstaihin asti.

  Mä kovasti toivon, että raskaus on kehittynyt ihan normaalisti <3 Mehän mentäisi siinä tapauksessa aika samassa vaiheessa, jos sulla on tuossa keskiviikon ultrassa ollut se 4-5 viikkoa kasassa :)

  VastaaPoista
 13. Apua! Mieletöntä! Mahtava juttu ja onnea kovasti matkaan!!! Toivottavasti kaikki nyt menee hyvin <3 Ihan mieletöntä, menin ihan kylmänväreille, kun luin viikonlopun postauksen!
  Wau!!! :D
  Tsemppiä !

  VastaaPoista