maanantai 19. marraskuuta 2012

Tänään pelonsekaiset ajatukset on vallannut mielen. Vatsassa ollut kummallinen tunne koko päivän. En voi sanoa että olisi tuntunut kipua, olisiko paineen tunne oikea sana. No joka tapauksessa, jotain kuitenkin. Vessareissulla paperiin tuli häivähdys vaaleanpunaista. Ei voi sanoa etteikö nämä pelottaisi....

6 kommenttia:

 1. Minä lähtisin mielenrauhaultraan ja lääkäriin. Kävimme monta kertaa alkuraskauden aikana yksityisellä katsomassa vauvaa, yhdenkin kerran sen vuoksi että paperiin jäi ruskehtavaa verta. Toivottavasti kaikki on hyvin eikä tuo vaaleanpunainen olisi mitään merkittävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään viilikset hyvät ja nyt jo epäilen sitäkin että näinkö yleensä mitään vaaleanpunaista, vai oliko se vain mielikuvituksen tunnetta. Pitääpä tässä nyt miettiä, josko kävisi yksityisellä tarkistamassa tilannetta ihan vain mielenrauhan vuoksi...

   Poista
 2. Mullakin tuli alkuraskaudesta pientä vuotoa muutamaan otteeseen. Ja kävin sitten yksityisellä ultrissa..kyseessä oli aika yleinen alkuraskauden ongelma eli lisääntyneen verekkyyden aiheutta vuoto kohdunsuulta. Toivottavasti kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 3. Hengitä syvään ja varaa ultra-aika yksityiseltä :) tai jos tuntuu siltä, ettet halua lääkäriin, niin yritä kuitenkin rentoutua. Kaiki on varmasti hyvin,mutta jos mielenrauha on poissa se vaikuttaa jo vauvankin hyvinvointiin.

  VastaaPoista
 4. Meillä täällä oli yksityisellä aivan ihana lääkäri, joka ei ollut moksiskaan siitä että tultiin tällaiseen mielenrauhaultraan. Toki maksavia asiakkaita kun ollaan niin ei kai siinä paljon ole mutisemista. Mutta kuitenkin jäi hyvä mieli kun ajattelimme, josko pitävät meitä ihan hölmöinä.. Asiallista palvelua saimme ja sen mitä tulimme hakemaan, eli mielenrauhan, vaikka sitten piti taas muutaman viikon päästä käydä uudestaan hakemassa varmistusta sille että kaikki on hyvin. Mutta meistä se rahallinenkin osuus oli pieni verrattuna siihen että sai hetken huokaista helpotuksesta. Kustannukset olivat n. 80 € / käynti.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia ihanat, loitte kommenteillanne hyvää olo <3


  Mutta nyt täytyy kyllä tunnustaa, että jo itseänikin naurattaa oma panikoiminen. Tänään selvisi yhteys paineen tunteeseen. Ja ei, en käynyt vielä ultrassa vaan totesin että kärsin ummetuksesta, kyllähän siitä nyt väkisinkin pientä painetta aiheutuu :D Toki vielä ajatuksissa pyörii, että josko sen ajan varaisi sinne ultraan. Mutta tajuttuani tälläisiä pikkujuttuja, paniikki hävisi taivaan tuuliin.

  VastaaPoista