perjantai 8. helmikuuta 2013

no niinhän siinä sitten kävi että käry kävi, sokerirasituksessa meinaan, paastoarvo ja 2h arvo oli koholla. Nyt oon sitten kotona tehnyt mittailuja ja ne on kyllä yhtä päivää lukuunottamatta olleet ihan hyvät. En kyllä millään keksi mistä ne yhden päivän arvot nousi, kun ruokavaliossa ei ollut kauheesti erilaisuuksia. Joo oon siis kohtuu tylsä ruokailija ja yleensä aamu ja iltapala on aina samalla kaavalla.

Rautaa on myös nyt kahdesti käyty tankkaamassa, ensimmäisen tankkauksen jälkeen hemppa ei kyllä ollut noussut yhtään vaan laskenut 2 pykälää, mutta kätilö osastolla muisteli, että tämä alkaa vaikuttamaan aika hitaasti. Kahtellaa, kahden viikon päästä pitää käydä mittauttamassa arvot, silloin pitäisi jo näkyä jotain vaikutuksia.

Flunssaa lukuunottamatta vointi on hyvä :)

1 kommentti:

  1. Mullakin oli tuo raskausdiabetes ja ruokavaliolla sain pidettyä arvot kurissa. Tai siis söin ihan niinkuin normaalistikin. Joskus joku arvo saattoi pompata ylemmäs normaalista neljästä jonnekin lähelle seitsemää vaikka mielestäni samalla lailla söinkin. Neuvolassa sanoivat että kun se on se radi, niin ne voi hyvin herkästi ne arvot heitellä. Tsemppiä ja toivottavasti pysyy ruokavaliolla kurissa. Ja onnea odotukseen.

    VastaaPoista