perjantai 1. maaliskuuta 2013

jes, hemppa nousi kahden rautatankkauksen ansiosta 112, toivotaan että se pysyykin tuolla 100 paremmalla puolella. Eihän tuo nyt hyvä ole, mutta minun arvoissa se on hyvä.

Sokereista tein uuden seurannan ja harmikseni siellä oli aina paastoarvot koholla, joten äippäpolille lähti taas lähete. Ruokailun jälkeiset arvot olivat hyvät, joten kai sitten ainakin syön oikein. Tuolle paastoarvolle en kai nyt oikein pysty tekemään mitään. Laihduttaa varmasti pitäisi, mutta sepä ei kyllä nyt onnistu. Varmaankin insuliinin saan :(

Mutta muuten menee hyvin :) Kuukausi töitä ja sitten alkaa lomat, muutama päivä vuosilomaa ja sit äippälomalle. Onpa aika mennyt tosi nopeesti.

Harmikseni laskeskelin tuossa ansioitani ja vähän nyt näyttäisi siltä että ihan pienestä summasta jää kiinni, ettei äippäraha tule viimeisen 6kk tuloilla.  Noh, pääasia kai että saa jotain, ja olen nyt viimeaikaisten ylitöiden ansiosta saanut rahaa jemmaankin, niin ei sitten ihan heti tule mattikukkaroon kun palkantulo loppuu.  Ajatuksissa on että jäisin hoitovapaalle vanhempain kauden loputtua, ainakin jokin aika ollaan kotona, mutta eipä sillä vajaalla 400 sadalla kauheasti lainanlyhennyksiä lyhennellä niin en kyllä taida ihan siihen lapsen 3 vuoteen saakka olla kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti