perjantai 23. syyskuuta 2011

Polille ilmoitettu että eipä onnannut taaskaan. Puhelimessa oli mitä ihanin hoitaja. Hoitajan ensimmäinen kommetti oli että voi ei, onpa kyllä todella harmillista ja seuraavaksi kysyi vointiani. Kyllä siis julkisella puolellakin ollaan kiinnostuneita voinnista, tai ainakin jotkut työntekijöistä ovat.

No nyt on sit kuitenkin varattu aika IVF-suunnitteluun, askel eteenpäin siis. Nyt sitten odotellaan ensin lokuun alkua ja seuraavaksi odotellaan marraskuun puoltaväliä. Toivotaan että odottavan aika ei olisi kovin pitkä.
Toki töissä on lokakuun loppu/marraskuun alku tulee olemaan aika hetkistä aikaa ohjelmiston vaihtumisen vuoksi, ehkäpä siinä kiireessä ei kerkee näitä asioita paljoa miettimään...

3 kommenttia:

 1. Moi! Olen pahoillani, ettei inseminaatio tuonut tulosta. Mutta IVF on onneksi paljokkaampi keino, kovasti tsemppiä odotteluun! Minulla on nyt ensimmäinen ICSI-hoito edessä, neljä päivää olen piikittänyt Puregonia ja punktio on edessä reilun viikon päästä. Mekin olemme julkisella hoidossa ja ainakin meidän polilla on tosi mahtava porukka töissä. Kyselevät joka kerta vointia eikä pelkästään housut pois ja pöydälle -meininkiä.

  VastaaPoista
 2. ...Oho, jostain kumman syystä olin yhdistänyt sanat paljon ja tehokkaampi! Minun pääni ei ole toiminut hormonihoitojen aikana oikein kunnolla, syytän siis niitä! :D Siis piti sanoa, että paljon tehokkaampi keino eikä paljokkaampi!

  VastaaPoista
 3. tsemppiä ICSI-hoitoon, toivottavasti se tuottaa toivotun tuloksen :)

  On hieno kuulla että myös sinulla on hyviä kokemuksia julkisen puolen porukasta. Hyvä porukka auttaa jaksamaan henkisesti raskaat hoidot.

  Meillä on maanantaina IVF-hoitajan luona käynti, käynti polilla nostattaa tunteet aina koholle, mitenkä sitä taas jaksaa odottaakaan sinne marraskuuhun saakka.

  VastaaPoista