torstai 1. syyskuuta 2011

Tämän päivän lääkärissä käynti aiheutti pienen harmituksen. Suunnitelmat menivät uusiksi, eihän nuo rakkulat olleet moksiskaan noista puregon-pistoksista.  Lääkäri antoi kaksi vaihtoehtoa, jos vielä jaksan niin pistoksia jatketaan tai sitten tämänkertainen yritys oli tässä. Valitsin jatkamisen. Mitään kovin kummallisia sivuoireita kun ei ole pistoksista tullut, joten ihan hyvin voin vielä pistää.  Puregoni ei riitä enää sunnuntain pistokseen, joten minulle kirjoitettiin menopuria. Lääkäri oli sitä mieltä että turha kirjoittaa puregonia lisää, koska koko impullia ei tarvitse käyttää, joten se olisi rahan roskiin heittämistä. Oli tyytyväinen tähän, kauheesti ei itseäkään innostanut tuota 100 euroa laittaa yhteen pistokseen.  Menoupurin sai ostettu yksittäisenä ja se kustansi "vaan" 17 egee.

Pistoksia siis sunnuntaihin saakka ja maanantaina sitten taas ultraan. Toivottavasti maanantaina kaikki näyttäisi hyvältä ja tiistaille osuisi inssi. 

Lueskelin netistä jotain keskustelupalstaa, jossa tayssissa hoidoissa käyneet kertoo kokemuksiaan, muutamalle siellä oli tuntunut osuvan joku tyly hoitaja mutta omista kokemuksista voin kertoa että minulla aina ollut kyllä oikein mukava ja sympaattinen hoitaja. Lääkäritkin ovat olleet mukavia, oonhan jo näitten hoitojen aikana käynyt kolmella eri lääkärillä. Kiire siellä on aina, melkein jokaiselle ajalle olen päässyt myöhässä sisään, mutta ei se ole mitenkään pahasti haitannut. 
Muutenkin hoidoissa käyminen on ollut suht helppoa. Yllättävän hyvin olen aina päässyt töistä lähtemään, meillä on tietysti vielä se hyvä puoli että käyntiin saan käyttää työaikaa, niin ei sitten ees tarvi korvata lääkäriin menneitä tunteja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti