perjantai 27. tammikuuta 2012

LIViltä tulee juuri dokumentti: tilauksessa tyttövauva. Jotenkin on ihan käsittämätöntä että jotkut käyvät hoidoissa vain siksi että saisivat tyttövauvan, kaikki poika-alkiot heitetään roskiin, koska niitä ei haluta käyttää. Toki ymmärrän, että ärtymykseen jota koen dokumenttia katsella liittyy syy, että itse näytä saavan edes sitä yhtä lasta, mutta silti on hyvin vaikea ymmärtää että joku valikoi lapsen sukupuolta.
Ehkä tälläisessä tilanteessa ei pitäisi katsoa tuollaisia dokumenttejä ollenkaan.

Maanantaina olisi tosiaan jälkitarkistuksen aika, toivon niin paljon että kaikki olisi hyvä. Olen ollut viimeaikoina jotenkin liian neuroottinen asian suhteen, pelkään siis hirveästi että tyhjennys ei ole onnistunut kunnolla. Noh, mitään epämääräisiä oireita ei ole ollut siitä että tyhjennys ei olisi onnistunut. Mutta koska mitään oireita ei tullut keskenmenostakaan niin en vain jotenkin luota enää siihen oireettomuuteen.

Jos kaikki on hyvin, niin koskakohan hoitoja jatketaan? tai no maanantainahan se varmaan selviää...

3 kommenttia:

 1. Olen nähnyt tuon dokumentin aikaisemminkin, mutta katsoin sen silti uudestaan. Säälin kyseisiä ihmisiä. Heille on suotu monta tervettä poikaa ja he itkevät ja masentuvat sen vuoksi, ettei heille tule yhtä tyttölasta. Yksi vertasi tunnetta siihen, kun ei olisi lasta ollenkaan! Teki mieli läppäistä kyseistä naikkosta. Tuskin kyseinen pirkko pystyy edes kuvitella miltä oikeasti lapsettomista ihmisistä tuntuu.

  VastaaPoista
 2. Minäkin huomasin, että tuollainen dokumentti tulee. Teki pahaa jo lukea moisesta enkä olisi todellakaan pystynyt katsomaan. Muutenkin kaikki vauva/synnytysaiheiset (siis ihan normaalitkin) ohjelmat ovat minulla nyt pannassa, niistä tulee vaan paha mieli... Mutta tsemppiä jälkitarkastukseen!

  Kiitos muuten tuosta, kun aiemmin kyselit, että miten saa vaihdettua uuden tilin bloggeriin. Itsekin on jo pitkään pitänyt thedä se ja nyt se onnistui kun sinä sitä kysyit ja sait vastauksenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinäkin sait ohjeilla vaihdettua tilin.

   Mä pystyn katsomaan kaikki sarjoja, vaikka välillä niistä tuleekin paha mieli. Katson esimerkiksi nyt jo toista kertaa sydänääniää sarjaa, välillä sarjaa katsoessa tulee itku, mutta toisaalta se itkeminen myös helpottaa sitä ahdistusta sisälläni.

   Poista