torstai 19. tammikuuta 2012

Vihdoinkin mieliala alkaa hieman kohentumaan, mietin viikon sairausloman jälkeen että ehkä en ole vielä valmis palaamaan töihin, mutta menin jokatapauksessa ja hyvä niin. Töitä tehdessä keskenmeno ei ole ollut kokoajan mielessä ja ehkä sen avulla olen päässyt siitä myös jo hieman yli.

Nyt vaan sitten jännitetään että jälkitarkistuksessa todetaan että kaikki on hyvin ja hoitoja voidaan jatkaa. Jossain vaiheessa jo kävi mielessä sekin, että en kyllä jaksa hoitoja jatkaa. Mutta se lapsen kaipuu on niin suuri, että hoitoja jatketaa. Puhuttiin miehen kanssa että ainakin nyt kaikki pakkasessa olevat alkiot koitetaan ja sit mietitään jos asiaa uudelleen, jos niidenkään jälkeen ei ole tärpännyt. 

Onneksi nyt on jo tiedossa täksi vuodeksi kivoja asioita, niiden avulla saa mieltä pois näistä lapsettomuusjutuista.  Ensimmäinen kiva asia tapahtuu jo onneksi kohtuu pian, maaliskuun lopussa on tiedossa siis lomamatka, en millään malttaisi enää odottaa :D 

1 kommentti:

  1. Voi sinua! Onneksi olet jo vähän päässyt eteenpäin ja on jotain mitä odottaakin. Pää pystyyn ja kohti uusia yrityksiä.

    VastaaPoista