sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, ts. mielensäpahoittaja.

pitkästä aikaa siis pahoitin mieleni, en muista koska viimeksi olisi näin käynyt. Olimme siis asuntonäyttelyssä ja siellä esittelijä tiedusteli onko meillä lapsia, johon tietysti kohteliaasti vastasin että ei. Ajattelin että asia olisi sillä loppuunkäsitelty, mutta välittäjä ei ollut samaa mieltä vaan jatkoi, niin teillä on kuitenkin tarkoitus tässä lähiaikoina saada lapsia,tämä taloyhtiö on niin hyvä lapsiperheelle, oikein oiva paikka siis kasvatella lapsia... joopajoo, mitä siihen sitten kuin vaan nyökyttelemään, mutta sisällä kiehui. Hittoako se sulle(välittäjä) kuuluu ollaanko me hankkimassa lapsia. Eikö kaksin asuva pariskunta voi asua isommassa asunnossa... Siirryin toiseen huoneeseen ja sinne se välittäjä jäi miehelleni puhumaan lapsista.

En yleensä pahoita mieltäni tuntemattomien jutustelulla, koska eihän ne tiedä että meillä on ongelmia tällä saralla, ehkä tänään olin vain liiän herkällä päällä.

Kotio päästyäni katsoin tv:stä sydänääniä sarjaa, jaksossa syntynyt vauva ei alkanutkaan heti itkeä synnyttyään ja sen vuoksi pillahdin myös itkuun. Olen kyllä kyseisen jakson nähnyt ennenkin ja tiesin että vauva on lopuksi ihan ok, mutta silti vain pillahdin.

että näin hyvä päivä tänään. Toivottavasti huomena ollaan jo paremmalla mielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti