perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tuleva hoito pyörii mielessä, vaikka siihen on vielä aikaa. Jännitän hirmuisesti jo sitä, että saanko kuukautiset alkamaan ajallaan vai meneekö koko juttu mönkään ajoituksen takia. Meille on tulossa lääkkeellinen PAS,joka ei kyllä ole niin  päivälleen ajoitettu kun normaaliin kiertoon tehty mutta hankaluuksia teettä juuri maalis-huhtikuun vaihteeseen osuva matkamme sekä pääsiäinen. Toiseksi jännitän jo nyt sitä, selviääkö alkiot sulatuksesta. Kumpaakaan asiaa ei edes pitäisi miettiä tai jännittää vielä, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa. Meikäläisestä on tulossa melkoinen tressipeikko., mikä ei ole hyvä asia ollenkaan.


3 kommenttia:

 1. Toivottavasti kaikki menee hyvin!
  Oma selviytymiskeinoni liiasta stressistä on purkaa sitä konkreettiseen tekemiseen liittyen tulevaan hoitoon - järjestellä aikatauluja tai vahtia omia syömisiä ja juomisia, jotta saisi niillä muka-vaikutettua vuodon ajankohtaan tai hoitojen tehoon. Ainakin saa hetkeksi olon, että pystyy itse vaikuttaamaan johonkin.
  Alkioiden sulamiseen ei pysty kukaan vaikuttamaan mitenkään, joten sitä on turha stressata. Oon ottanut logiikakseni, että asiat joissa voi syyttää jotakuta ihmistä (kuten itseään) virheistä on stressaamisen arvoisia, muut ei.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset tsempeistä :)
  Logiikkasi on hyvä ja pitäisi saada tännekin käyttöön, mutta helpommin sanottu kun tehty. Meikäläisellä on paha tapa murehtia asioita, jolle oikeasti Ei voi mitään. Ehkä pääsen tavastani sitkun oon vanha ;)

  VastaaPoista
 3. "Väärien" asioiden stressaaminen vähenee sillä kun pitää itsensä kiireisenä stressaamassa asioita, joihin voi vaikuttaa, kuvitella vaikuttavansa tai joista voi syyttää jotakuta toista. :) Tää ei ole kokonaan vitsi, jostain syystä vaikka stressin määrä ja siihen käytetty aika on sama, se ei tunnu yhtä pahalta kun sen täyttää yllä mainituilla asioilla eikä sellaisilla mihin ei voi vaikuttaa. Turhautuu vähemmän tai jotain sellaista. Eli täytä pääsi oikeanlaisella stressillä! (kyllähän tää kuulostaa vähän pöljältä..)

  VastaaPoista