tiistai 8. tammikuuta 2013

Hei, tiiättekö, meille tulee vauva. <3

Nyt uskalla huokaista helpotuksesta, rakenneultrassa kaikki hyvin. Fiilis on jotenkin älyttömän hyvä ja nyt vihdoin uskon asia todeksi. Kauan siihen sitten menikin. Ehkä nyt uskaltaa jo ruveta ajattelemaan, että mitä sitä oikeen pitää tuolle pikkutyypille hankkia. Mehän ei siis vielä ole ostettu mitään.

viikolla 28 pitää mennä tosin vielä kontorolliin istukan takia, sekun on päättänyt sijoittua hieman väärään paikkaan, mutta kätilö oli sitä mieltä että se voi siitä vielä paikkaansa muuttaa.

Oon vaan niin äärettömän iloinen, ja hei, ei mulla nyt niin älyttömästi oo ees työpäiviäkään jäljellä.

11 kommenttia:

 1. Onnea onnea! En tiedä mistä johtuu mutta tää on ensimmäinen vauva uutinen reiluun puoleen vuoteen, josta olen oikeasti onnellinen! Tsemppiä jatkoon hirveästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luen edelleen paljon lapsettomuusblogea, mutta en uskalla niihin paljoakaan sanoa mitään, kun olen se tyyppi jolla kävi ihan uskomaton mäihä. Ja aattelen että muut on katkeria mulle :D Ja mietin että jos kommentoin jotain, niin aiheutanko kommentillani pahaa mieltä.

   Poista
 2. Mahtava juttu! Onnea tosi paljon =)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Puolikas vielä jäljellä, nauti siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Niimpä vielä puolet jäljellä, mutta nyt tuntuu että ollaan jo voitonpuolella :D

   Poista
 4. Onnea!
  Meilläkin oli eilen rakenneultra ja kyllä se vaan konkretisoi tätä odotusta, kun näki jo aivan vauvan näköisen tyypin siellä heilumassa ja samalla tunsi kuinka se potki menemään kohdussa.

  Mekään ei olla vielä juuri hankintoja tehty. Viime viikolla hain pari ensimmäistä vaatetta kirpparilta, mutta mitään sen kummoisempaa en ole uskaltanut ostaa. Vaunuja on kuitenkin jo katseltu ja valintakin mahdollisesti tehty. Ne täytyy ostaa melko pian, koska on pakko jaotella näitä isoja hankintoja hieman ripotellen ettei meidän talous kaadu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että teilläkin oli kaikki hyvin. Joo jotenkin sen vaan tajuaa paremmin, kun tyypin näkee, että sitä ihan oikeesti ollaan raskaana.

   Joo meidänkin pitäis kyllä nyt pikkuhiljaa ruveta miettimään mitä tarvitaa, jotta tosiaan kaikkia ostoksia ei joudu sitten ostamaan kerralla, muuten saattaa tulla ahdinko rahapussissa.

   Poista