lauantai 12. tammikuuta 2013

Rakenneultran jälkeen olen oikeasti pohtinut sitä, mitä kaikkea pitäisi tuolle tyypille hankkia ja täytyy kyllä todeta, että oon aika pihalla.  Ajattelen että hankinnoissa olisi hyvä pysyä kohtuudessa, eli ne hankittaisiin mitkä on ihan pakollisia. Mutta mitä ne pakolliset hankinnat ovat?

Siskolta saadaan pinnasänky ja vaunut ja ystävällä olisi tyrkyllä turvakaukolo. Ajatuksena on myös ottaa äitiyspakkaus. Mutta näitten jälkeen ajatus lyökin sitten tyhjää, mitä muuta on pakko hankkia?

7 kommenttia:

 1. Joku hoitopiste-systeemi ois kai hyvä olla,mielellään vesipisteen lähellä. Ja vaatteita vauva tarttee kans ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tarviiko vauva vaatteitakin, hyvä kun kerroit, eipä olis tullut mieleen :D Hoitopistesysteemiä oon miettinyt pesukoneen päälle.

   Poista
 2. Mulla on listalla mm. kylpyamme, harsoliinoja, pari tuttipulloa, itkuhälytin, kosteussulku sänkyyn jne...

  Ja en itse ollut lainkaan tullut ajatelleeksi, että jälkivuotoon voisi hankkia isoja kestositeitä, yhdet imetysliivitkin ois hyvä olla jo valmiina ja liivinsuojia saattaa tarvita jo ennen synnytystyä. Hyviä huomioita jo lapsen saaneilta, kun kyselin tarpeellisista hankinnoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan, siis siteitä listalle ja imetysliivit. Liivejä toki jo tuolta netistä katselinkin jossain vaiheessa, mutta sitten taas unohdin ne.

   Poista
 3. Oot jonku viikon pitemmällä kun minä. Kiva löytää blogi jossa la kutakuinki samoihin aikoihin ko meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit minut :) Kannttaa varmaan käydä myös kurkkaamassa Jadekiven blogia, siellä tullaan kans ihan hitusen perässä :)

   Poista
 4. Moikka,
  Minä kans ekaa oottelevana olen kovasti miettinyt mitä kaikkea sitä oikein tarvitsee. Itse olen keräillyt listaa tehtävistä asioista ja hankittavista jutuista.
  Jos haluat käydä lunttaamassa minun listaa, se löytyy osoitteesta : http://ainatoivottu.blogspot.fi/p/muistilista.html

  VastaaPoista