keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet, tänä vuonna niistä uusista kujeista sitten päästään vihdoinkin nauttimaan :)

Ennen joulua kävin tosiaan verikokeissa, katsottiin hemppa ja kilppariarvot. Kumpikaan ei ollut kovin hyvä. Hemppa 96 ja kilppariarvot viiterajojen alarajoilla ja kun lääkitys kilppariin menee kokoajan, ei arvot saisi olla niin alhaalla. Lääkemäärää siis nostettiin ja nyt pitäisi sitten taas mennä muutaman viikon sisällä kontrolloimaan niin hemppa kuin kilppariarvotkin. Jos nyt hemppa ei ole lähtenyt nousemaan, niin kuulemma pitää tutkia sitten asiaa hieman tarkemmin. Hmm, tätä nyt on kyllä ennenkin tutkittu, mutta mitään varsinaista syytä ei alhaiseen hemppaan ole löytynyt.  Ei auta muuta kuin toivoa parasta, jotta ahkera raudan popsiminen olis viimein auttanut.

Ensi viikolla on myös rakenneultran aika, vihdoin ja viimein. Aikaa on muuten kyllä odotettu. Jännittää ihan hirveästi, toivottavasti kaikki olisi vaan hyvin. Ultran jälkeen, jos siis kaikki on hyvin, niin aattelin myös ilmoittaa töissä että jään äippälomalle huhtikuussa.

Töissä ajattelin myös tehä alkuvuoden ylitöitä, jospa saisi tuloja nostettua sen verran että saisi perusteeksi viimeisen 6kk tulot. No nähtäväksi jää käykö niin ja jaksanko ylipäätänsä tehä ylitöitä. Nyt ainakin vointi on ollut ihan hyvä, iskias kipu vihottelee kyllä edelleen, mutta on kuitenkin helpottamaan päin.  Vatsa kasvaa ja tyyppi möyrii ja potkii minkä kerkee. Eilen vihdoista viimein mieskin tunsi potkut, toki tyyppi kerran vain viitsi mojauttaa niin kunnolla että mies tunsi sen, mutta tunsi kuitenkin. Sai sitten hänkin vihdoin kokemuksen tyypin olemassa olosta.


Toivottavasti vuosi 2013 tuo mahdollisimman paljon onnellisia hetkiä kaikille <3

1 kommentti:

  1. Ihanaa vuotta 2013 sullekkin! Ja hyviä hermoja rakenneultran odotteluun... :D

    VastaaPoista